Aktuális

A LÉLEKZET HÁZ aktuális programjairól itt tájékozódhatnak:

www.lelekzethaz.hu

***

 

2020.                           10.00-17.00

HELLINGER FÉLE CSALÁDÁLLÍTÁS GYŐRBEN DR ANGSTER MÁRIA PSZICHOTERAPEUTÁVAL, A RENDSZERÁLLÍTÓK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉG (ISCA) KUTATÁSI BIZOTTSÁGÁNAK VEZETŐJÉVEL, AKI A MÓDSZERT MAGYARORSZÁGON ISMERTTÉ TETTE.

 

DR ANGSTER MÁRIA klinikai gyerek szakpszichológus, pszichoterapeuta. 10évig (1982-1992) dolgozott a SOTE Orvospszichológiai Oktató - és Kutatócsoportjánál Prof.Dr Popper Péter vezetésével. Franciaországban Carl Rogers első tanítványaitól tanulta 2 évig a Rogers-féle személyközpontú terápiát, Németországban az Ericksoni hipnózist Milton Erikckson első tanítványaitól és 1994-ben Ő szervezte meg az I. 1 hetes családállítás szemináriumot. 1999-2001 között sajátította el a módszert Németországban, Bert Hellinger első tanítványaitól. 2001 óta tart képzéseket. A család- és rendszerállítás legfontosabb szakmai szervezetének (DGfS) regisztrált oktatója, a Rendszerállítók Nemzetközi Szövetség (ISCA) Kutatási Bizottságának vezetője.

 

CSALÁDÁLLÍTÁS módszeréről részlet Dr Angster Mária Ikertörténetek c. könyvéből:

 

"Sokakban fogalmazódott meg a gondolat, hogy úgy élnek , mintha nem is a saját életüket élnék. Érthetetlen, hogy miért romlanak el sorra a kapcsolataik, miért kerülnek ismételten nehéz helyzetekbe az élet különböző területein, miért nem jó a kapcsolatuk a szüleikkel , miért fájnak még mindig a gyerekkori sérüléseik, miért nem tudnak a képességeiknek megfelelően teljesíteni, miért nem akar véget érni a gyászuk, vagy miért betegednek meg , amikor úgy tűnik ,minden rendben van az életükben. Nem értik hogyan alakultak ki a tüneteik, és mi tartja fenn ezeket -hiszen az ismert élettörténeteikben nincsenek meg a kiváltó okok.

Az is ismert jelenség, hogy az ember időnként lényegesen nagyobb energiákkal reagál egy-egy eseményre vagy helyzetre, mint ahogy az indokolt lenne. Olyat is sokszor látunk, hogy valaki az orvosi vagy a pszichoterápiás kezelés hatására szépen javul, majd mielőtt valóban jól lenne, váratlanul visszazuhan abba az állapotba, amelyikben a kezelést megkezdte, vagy még mélyebbre.

...az élet szempontjából fontos csoportok tagjai között egy láthatatlan összeköttetés-rendszer működik...az a valami ami összeköti egymással a családba tartozó embereket, egy, a családtagok fölé rendelt rendszerként működik. Ez annyit jelent, hogy működési törvényei kényszerítő erővel hatnak a tagok sorsára, sokszor felülírva a személyes szándékaikat is . Másrészt tartalmazza az összes csoporttaggal kapcsolatos összes létfontosságú információt, függetlenül attól, hogy a csoport tagjai tudnak-e egymásról és ezekről az információkról, vagy sem. A családállítás módszere tulajdonképp ennek a rendszernek a "megkérdezése". "

" ...a fájdalom arra utal, ami mögötte van. A fájdalom teszi lehetővé, hogy meglássuk és elinduljunk felé."- Bert Hellinger.

 

További részletes információ: www.angstermaria.hu 

 

Időpont: 2020.                  10.00-16.00.

Helyszín: LÉLEKZET HÁZ Győr, József A. u. 99. (Szabadhegy). Bejárat az udvarból, ingyenes parkolás az udvarban!

Állítói díj: 25 ezer Ft (+1 INGYENES nap résztvevőként). Résztvevői díj: 10 ezer Ft.

Fizetni a terápia napján 3/4 10-től kell a helyszínen, készpénzben.

Aki az előző terápián állított, őket szeretettel várjuk INGYEN résztvevőként egy második napra,így 2 alkalommal is dolgozhat problémáján!Regisztráció ez esetben is szükséges!

 

REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES! 

 

INFORMÁCIÓ, REGISZTRÁCIÓ: andrea@lelekzethaz.hu 

 

Szeretettel várunk!

Adatkezelési tájékoztató

Iratkozz fel reklámot is tartalmazó hírlevelünkre!

www.lelekzeteloadasok.hu  |   www.lelekzethaz.hu  |   www.energiaterapiaoktatas.hu