Előadók

 

Dr Angster Mária

Klinikai gyerek szakpszichológus, pszichoterapeuta, családállító.

10évig (1982-1992) dolgozott a SOTE Orvospszichológiai Oktató - és Kutatócsoportjánál Prof.Dr Popper Péter vezetésével. Franciaországban Carl Rogers első tanítványaitól tanulta 2 évig a Rogers-féle személyközpontú terápiát, Németországban az Ericksoni hipnózist Milton Erikckson első tanítványaitól és 1994-ben Ő szervezte meg az I. 1 hetes családállítás szemináriumot. 1999-2001 között sajátította el a Hellinger-féle családállítás módszert Németországban, Bert Hellinger első tanítványaitól. 2001 óta tart képzéseket. A család- és rendszerállítás legfontosabb szakmai szervezetének (DGfS) regisztrált oktatója, a Rendszerállítók Nemzetközi Szövetség (ISCA) Kutatási Bizottságának vezetője.


www.angstermaria.hu

 

 

CSALÁDÁLLÍTÁS módszeréről részlet Dr Angster Mária Ikertörténetek c. könyvéből:

 

 

"Sokakban fogalmazódott meg a gondolat, hogy úgy élnek , mintha nem is a saját életüket élnék. Érthetetlen, hogy miért romlanak el sorra a kapcsolataik, miért kerülnek ismételten nehéz helyzetekbe az élet különböző területein, miért nem jó a kapcsolatuk a szüleikkel , miért fájnak még mindig a gyerekkori sérüléseik, miért nem tudnak a képességeiknek megfelelően teljesíteni, miért nem akar véget érni a gyászuk, vagy miért betegednek meg , amikor úgy tűnik , minden rendben van az életükben. Nem értik hogyan alakultak ki a tüneteik , és mi tartja fenn ezeket -hiszen az ismert élettörténeteikben nincsenek meg a kiváltó okok.

Az is ismert jelenség, hogy az ember időnként lényegesen nagyobb energiákkal reagál egy-egy eseményre vagy helyzetre, mint ahogy az indokolt lenne. Olyat is sokszor látunk, hogy valaki az orvosi vagy a pszichoterápiás kezelés hatására szépen javul, majd mielőtt valóban jól lenne, váratlanul visszazuhan abba az állapotba, amelyikben a kezelést megkezdte, vagy még mélyebbre.

...az élet szempontjából fontos csoportok tagjai között egy láthatatlan összeköttetés-rendszer működik...az a valami ami összeköti egymással a családba tartozó embereket, egy, a családtagok fölé rendelt rendszerként működik. Ez annyit jelent, hogy működési törvényei kényszerítő erővel hatnak a tagok sorsára, sokszor felülírva a személyes szándékaikat is . Másrészt tartalmazza az összes csoporttaggal kapcsolatos összes létfontosságú információt, függetlenül attól, hogy a csoport tagjai tudnak-e egymásról és ezekről az információkról, vagy sem. A családállítás módszere tulajdonképp ennek a rendszernek a "megkérdezése". "

" ...a fájdalom arra utal, ami mögötte van. A fájdalom teszi lehetővé, hogy meglássuk és elinduljunk felé."- Bert Hellinger.

 

KÖVETKEZŐ CSALÁDÁLLÍTÁS DR ANGSTER MÁRIÁVAL GYŐRBEN: 2019.

 

Folyamatos jelentkezés: andrea@lelekzethaz.hu

Aki az előző terápián állított, őket szeretettel várjuk INGYEN résztvevőként egy második napra,így 2 alkalommal is dolgozhat problémáján!Regisztráció ez esetben is szükséges!

Állítói díj:25ezerFt (+1 INGYENES nap résztvevőként). Résztvevői díj:10ezerFt.

Fizetni a terápia napján 3/4 10-től kell a helyszínen.

 

 

Hodnik Ildikó auraszakértő, író, életvezetési tanácsadó

 

 

Pécsett végzett magyar-történelem szakon 1985-ben. Újságíróként, rovatvezetőként, szerkesztőként dolgozott. (Universitas, Dunántúli Napló ,Vital magazin, Charity magazin). Ő volt a legfiatalabb újságíró, aki valaha is elismerést kapott a Magyar Újságírók Szövetségének nívódíj pályázatán. Az ezoterikus és spirituális témákkal huszonévesen kezdett el komolyabban foglalkozni: megismerkedett a jóslás, a mágia, az asztrológia gyakorlatával, a Silva-féle agykontrollal, és átélte a halálközeli élményt, amely meghatározó módon befolyásolta későbbi kutatásait. Bepillantást nyert a reiki technikák, a siacu masszázs fortélyaiba, és tanulmányozta a médiumi működés, a transzban végzett imaginációs módszerek, a relaxáció sajátosságait is. Tanult neurolingvisztikai programozást, és elsajátította az aura extraszenz érzékelését. Mindeközben kialakította saját, komplex auraszemléleti módszerét. Az emberi energiamezőkről sokan írtak már, de az aura mozgásairól, emberek közti hatásairól szinte senki. Hodnik Ildikó tizennégy évnyi kutatómunka után hét év alatt könyvet írt belőle, A lélek teste (Auradinamika) címen, ami 2004 karácsonyán jelent meg. Nézetek, tanítások, elméletek, gyakorlatok és tapasztalatok szerepelnek a könyvben. A szerző az olvasót mindezzel saját útkeresésre csábítja. Energiák és rezgések rejlenek a világ alkotóelemei mögött, ezeknek egy részét érzékeny emberek észlelni tudják, őt pedig az emberek körüli láthatatlan, de megérezhető energiák izgatták, és az, hogy ezek milyen kapcsolatba tudnak kerülni egymással. Végül az ezoterikus témákat szinte teljes egészében átfogó, enciklopédiaszerű mű született.

 

 

Kiss József Zsolt asztrológus, szerkesztő

 

 

Főbb tevékenységei az önismeret terén:

Asztrológia iskolában oktatás; Személyes horoszkóp elemzés; Asztrológiai műhelymunkák vezetése, interaktív, saját élményt is nyújtó tanulási formában; Előadások asztrológia, ön- és sorsismeret tárgykörében; Óraadások több szabadegyetememen; Asztrológiai önismereti táborok szervezése, vezetése; Alkalmanként elsősorban önismereti célú kommunikációs tréningeket tart; Önmeghaladó kurzus moderátor. A fentebb említett témákba vágó saját rádióműsor Szintézis címmel, főként aktuális és szezonális események szellemi, lelki hátteréről közérthetően minden pénteken 22:00-23:00-ig a Rádió Q, FM 99.5- ön.

"AZ IDŐK SZAVA" c. előadása Győrben: 2015. április 20. 18.00.Részletek az Aktuális menüben találhatók.

 

Maria Kramer

Maria az USA-ban, Floridában él, az Empowered Heart Center alapítója. 2003-ban lett IET Mester-Oktató és folyamatosan növekvő IET tanítási eredményeivel az egyik legeredményesebb IET Mester-oktató és Tréner. Felszentelt Vallásközi Miniszter, Új Föld Tudatosság Tanár. A "Prayers to awaken peace and love" és a "The Chakra Journey" valamint a "Healing Pyramid" CD szerzője. IET Mester-Oktató képzések: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=iet-mester

 

 

 

 

 

 

 

Laár András

 

Humorista, költő, zeneszerző, színész, dalszövegíró, buddhista pap, a L’art pour L’art Társulat és a KFT együttes alapítója és tagja, az ország Besenyő Pista bácsija. A Tündér Tantra Kör életre keltője, melynek keretén belül vezetésével több ember együtt énekel embertársaink és Földünk gyógyulásáért, a Tündér Tantra világi szertartás turné elindítója.

 

"Ha az ember ő maga is boldog, akkor a másikkal is boldog tud lenni."-Laár A.

 


 

 

Mieke Michielsen

Mieke Michielsen

Mieke Michielsen a saját központját vezeti Kristallen Poort (Crystal Gate/Kristály Kapu) néven Belgiumban.

A 2000-es év elején Angyali kérésre hozta létre a Angel Diamond/Gyémánt Angyal és a Crystal Delight/Öröm Kristály gyógyító és spirituális fejlődést segítő kurzusait.

Több, mint 25 éve széleskörű tapasztalatával egyéni és csoportos képzéseket vezet Európában és Brazíliában. A holisztikus energiamunka és spirituális gyakorlat számos formáját sajátította el és tanítja Belgiumban, Hollandiában, Franciaországban, az USA-ban, Spanyolországban és Indiában. De a legnagyobb tanítója az élet maga.

A "Kristallen Poort" (Crystal Gate/Kristály Kapu) és a "Gevleugeld Hart" (Winged Heart/Szárnyaló Szívek) című könyvek szerzője, az Angel Diamand kártyacsomag és Angel CD-k megalkotója. Számos Angyal kurzust és eseményt vezet egész éven át.

Mieke legbelső minősége a feltétel nélküli szeretet élése. Melegszívűségével, költői látásmódjával és szerénységével segít, hogy otthon érezd magad.

 

Paulinyi Tamás

 

 

Paulinyi Tamás író, pszi-kutató, a Magyar Írószövetség tagja, az 1997-ben alapított Szepes Mária és Prof. Dr. László Ervin fővédnöksége alatt álló Szintézis Szabadegyetem igazgatója és előadója. A Szintézis pszi labor vezetője. Világviszonylatban is kiemelkedő eredményességgel tudományosan kutatja az érzékszerveken túli észleléseket (ESP), az emberi tudat rejtélyes képességeit.

 

Acharya Shree Shankar 

Misztikus filozófus és spirituális mester. 1986. november 14-én-én Bangaloreban született, hindu papi családból származik. Korán elkezdte kutatni az élet valódi értelmét. Az M.S. Ramaiah Mérnöki Főiskolán tanult, miközben az örök igazságot keresve elvonult a Himalájába. Rishikesben számos jógival találkozott, a Dhyana Jógát gyakorolta évekig és 2008. október 30-án elérte a megvilágosodás állapotát.

 

Tar Ildikó

 

 

1991 óta kutatja az álmokat, amikoris egy válságos életszakaszon saját álmai segítették át. Diplomamunkái pszichológiából (ELTE-ÁITFK) és bölcsész magyar szakon (ELTE-BTK) szimbólumvizsgálatra épültek. Álomfejtési módszerének alapját C.G. Jung, a transzperszonális -, az integrál pszichológia szemléletmódja és saját tapasztalatai alapján szerzett tudása adja.

Különböző jelképrendszerek, vallási tanítások között szintézist keresve igyekezett egy egységes spirituális önismereti rendszert felállítani. Célja, hogy szimbológiai tudása a mindennapi életet segítő erőként jelenjen meg. 2007-ben megjelent Álmaink tükrében c. könyvének előszavában Szepes Mária az álomfejtéssel kapcsolatos irodalom alapművének prognosztizálta ezt az álomfejtő-önismereti kézikönyvet és szótárt.

 

 

Szabó Judit

 

 

Író, spirituális tanító. Tanításaival segíti az emberek spirituális fejlődését, az elméletek átültetését a gyakorlatba. Összefoglalta az ezoteria céljait, tanításait. Közérthetően írta le a legfontosabb szellemi törvényeket, a keleti és a nyugati szellemi út különbségeit, az ősi spirituális utakat. Segít felismerni a tiszta tanításokat. Részletesen írt a belső érzékelésről, arról, hogyan vegyük fel a kapcsolatot a belső vezetőnkkel. Olvashatunk könyveiben a lélek útjáról a halál után, a tértisztítás ősi tudományáról, a női bölcsességről, a mediális képességekről. Tanításai által egy átlátható képet kapunk az ezotéria igazi világáról, amivel hozzásegít ahhoz, hogy szebb, békésebb, szeretettel telibb életet élhessünk.

 

Adatkezelési tájékoztató

Iratkozz fel reklámot is tartalmazó hírlevelünkre!

www.lelekzeteloadasok.hu  |   www.lelekzethaz.hu  |   www.energiaterapiaoktatas.hu